بسم الله الرحمن الرحيم
اولا : فاهيــتا الدجـاج
المقاديـر :
نصف كيلو فراخ مخليه من العظام
- واحد طماطم - 2فلفل رومى - زيتون اسود شرائح
- باقه بقدونس اخضر - بصله متوسطه - 2فص ثوم -معلقه كارى
- 2معلق خل ابيض - فلفل اسود -2 معلق زيت زيتون
الطـريقـة :
تغسيل الفراخ جيد بالملح والخل ثو تقطع شرائح مثل الشاورمه ،
يدق الثوم ناعم ثم توضع الفراخ مع الخل والفلفل الاسود
والكارى والملح وقليل من الماء لمده نصف ساعه ،
يقطع البصل شرائح رقيقه ويقلب فى الزيت قليل وتضع الفراخ وتقلب
ثم يقطع الفلفل مكعبات ويضلف الى الفراخ حتى تنضج
ثم يضاف الطماطم المقطعه فى نهايه النضج والبقدونس وبقية المكونات مع بعض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]تقدم مع الارز الابيض والسلطه الخضره
او ممكن توضع فى العيش الشامى مع الكاتشب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]ثانيــا : فاهيــتا اللحــم
بنفس طريقـة فاهيـتا الدجـاج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]بالهــنا والشــفا
تم بحمد الله....