بسم الله الرحمن الرحيم
الطريقة بسيطة
ضعي الثوم بكامله في كيس بلاستيكي و اغلقيه جيدا
جمديه لمدة يومين (في الفريزر)
بعدها أخرجيه و دعيه يذوب قليلا و بمجرد فرك القشرة بين أصابعك ستزول و ممكن إعادته للتجميد و إستعماله متى ما أردت و يجب وضعه في علب محكمة الغلق أو أكياس التجميد لمنع تسرب الروائح الى الفريزر
و هذه هي المراحل :
الثوم بكامله قبل التقشير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] أكياس الطعام البلاستيك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] الثوم بعد التجميد و التقشير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]ونعمل ايه علشان نحفظه
نفرمه ونحطه في الفريزر
وهو مفروم
ونضعه في اكياس
بلاستيك
او علب الزبادي الفاضيه
علي حسب استخدامنا
يعني عينات صغيره علشان متتعرضش
للتلوث
تم بحمد الله....