كفرالزيات
اهلا وسهلا بكم في منتديات كفرالزيات ونورتونا وانشاء الله دايما تزورونا
كفرالزيات
اهلا وسهلا بكم في منتديات كفرالزيات ونورتونا وانشاء الله دايما تزورونا
كفرالزيات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


موقع ومنتديات كفرالزيات ترحب بكم
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  دجـاج كنتــاكــى بس بيتــــى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ام يحيى
المديرة العامة
المديرة العامة
ام يحيى


 دجـاج كنتــاكــى بس بيتــــى  454317343
 دجـاج كنتــاكــى بس بيتــــى  990562408
عدد المساهمات : 80
نقاط : 5163
تاريخ التسجيل : 22/11/2010

 دجـاج كنتــاكــى بس بيتــــى  Empty
مُساهمةموضوع: دجـاج كنتــاكــى بس بيتــــى     دجـاج كنتــاكــى بس بيتــــى  Icon_minitimeالثلاثاء يناير 25, 2011 6:42 am

بسم الله الرحمن الرحيم


الفراخ المقرمشة الكل بيحبها " يعنى مش الكل قوى "
لكن انا مش بحب اكـل المطـاعم لعدم ثـقتى فى جـودته " وشكله مش دليل "

دى طريقة الفراخ المقرمشـة اعمليها فى البيت ومضمونة كمـان وعن تجربة أحـلى بكتيــر

المقــاديـر :

1 كيلو وراكـ فراخ - او فرخة كاملة مقطعة 6 قطع
" الطريقة الاصلية بجلد الفراخ
لكن أفضـل نزع الجـلد لانه غير صحى ومليئ بالهرمونات "
+ دقيق + بقسماط مطحون ولكن مش ناعم + 2 بيضة مخفوقة + نصف كوب لبن
ملح وفلفل


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


الطريـقة :

نسلق الفراخ
" السلق مهم جدا عشان تستوى الفراخ كويس من الداخل عند التحمير
ومش مهم السلق لحد ما تستوى "

نضع البيض المخفوق على اللبن ونخلطهم كويس جدا
ونصع الملح والفلفل الاسود عليهم

نخلط كمية الدقيق مع البقسماط لكن كمية البقسماط ضعف الدقيق

نغمس قطعة الفراخ فى البيض ثم فى مخلوط الدقيق والبقسماط
ونضغط باليد عليها حتى تتمسكـ بها

يفضل تركها فى الثلاجة كام ساعة

بعد كدة تتقلى فى نار متوسطة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



بالهـنا والشــفا


تم بحمد الله....
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
دجـاج كنتــاكــى بس بيتــــى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كفرالزيات :: المنتدى المفتوح :: منتدى حواء :: مطبخ كفرالزيات-
انتقل الى: